VRAAG OFFERTE AAN

Piano- en vleugeltransport

U kunt ervoor kiezen om uw verhuizing zelf uit te voeren, maar dan zit u wel met een grote vraag: hoe vervoert u uw kostbare en zware piano of vleugel? Deze vraag is zelfs nog meer van toepassing als het instrument van en/of naar een etage getransporteerd moet worden. Neem hiermee geen risico’s, maar schakel de hulp in van Vlotweg Top Movers. 

Vakkundig en probleemloos pianotransport

Onze ervaren en vakkundige verhuizers beschikken over veel kennis en de juiste materialen om een piano of vleugel veilig van de oude naar de nieuwe bestemming te transporteren. Ook het vervoeren van of naar boven is geen probleem. Desnoods schakelen wij hiervoor onze verhuislift of hijskraan in. 
 
We zorgen er altijd voor dat uw piano of vleugel niet kan beschadigen tijdens het vervoer. Daarnaast proberen we bij grote afstanden het pianotransport te combineren met andere verhuizingen. Hierdoor kunt u besparen op de kosten.

Andere grote stukken vervoeren

Wij zijn erkende verhuizers met veel ervaring in het veilig en vakkundig vervoeren van grote stukken. Dus ook als u een kluis, wasmachine, zware kast of andere zware voorwerpen wilt vervoeren, kunt u onze deskundige hulp inschakelen.

Piano- en vleugelopslag

Moet uw piano of vleugel verhuisd worden, maar heeft u (nog) geen nieuwe locatie? Sla het dan op in onze beveiligde, geconditioneerde en flexibele opslag. We bieden hiervoor vele mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over het transporteren van een piano of vleugel of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Ook handig

Wilt u ook de rest van de verhuizing door vakmensen laten uitvoeren? Kies dan voor compleet verzorgd verhuizen of budget verhuizen.
 
Deel deze pagina