VRAAG OFFERTE AAN

Meubelbezorging

Heeft u een meubelzaak en zoekt u een flexibele en veilige oplossing voor het logistieke proces van levering en bezorging van uw meubels? Vlotweg Top Movers is specialist op het gebied van meubelbezorging. 

Bezorging van fabriek tot klant

Kleine meubelzaken in het centrum van een stad hebben vaak het probleem dat een leverancier moeilijk bij de winkel kan komen. Daarnaast brengt de bezorging naar de klant vaak ook de nodige uitdagingen met zich mee.
 
Wij bieden hiervoor een flexibele en aantrekkelijke oplossing, omdat de leverancier de meubels vanaf de fabriek eenvoudig bij ons kan afleveren. Wij nemen de voorraden in ontvangst en kunnen deze tijdelijk beheren. 
 
Ook de levering aan de klant nemen wij voor onze rekening. Als professionele verhuizers zorgen we voor een snelle, veilige en vertrouwde bezorging bij de klant, waar we de meubels uitpakken en netjes neerzetten. Moeten de meubels naar boven? Dan tillen onze meubelbezorgers deze of maken ze gebruik van onze professionele verhuislift. 

Bespaar kosten van opslag en transport

Wanneer de meubels niet direct naar de klant hoeven, kunt u deze opslaan in ons CO2-neutraal depot. U bespaart hiermee op kostbare ruimte in uw eigen showroom.
 
Doordat wij efficiënt werken en al beschikken over de nodige verhuismaterialen, bespaart u ook op transportkosten. U hoeft hier namelijk niet zelf iets voor te regelen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het bezorgen van meubels? Neem dan contact op. We vertellen u graag over onze uitgebreide mogelijkheden. 
 
Deel deze pagina