VRAAG OFFERTE AAN

Geheel verzorgd verhuizen met Vlotweg verhuizingen

Heeft u een nieuwe of andere woning en gaat u binnenkort verhuizen? Met Vlotweg Top Movers kunt u zorgeloos en veilig verhuizen, precies op de manier zoals u dat wilt.

Verhuizing op maat

Ons uitgangspunt is dat we kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. U kunt ons onder andere inschakelen voor een compleet verzorgde verhuizing, het verhuizen van grote stukken of voor een budget verhuizing waarbij u zelf helpt en dus bespaart op de kosten. Wij bieden daarnaast extra zorg en service voor senioren en kunnen ook uw internationale verhuizing geheel verzorgen.
 
Voor de kleine klusjes rondom uw verhuizing kunt u voordelig gebruikmaken van onze handige handyman en voor tijdelijke opslag van uw inboedel kunt u terecht in onze flexibele inboedelopslag. Gaat u zelf verhuizen en wilt u daarvoor kwalitatieve verhuismiddelen gebruiken? Koop deze dan in onze verhuiswinkel. Kortom: we leveren verhuisdiensten op maat.


Kwaliteit en service

Vlotweg Top Movers is aangesloten bij de brancheorganisatie Erkende Verhuizers en biedt daardoor een uitgebreide verhuisverzekering (garantiecertificaat) met algemene voorwaarden die samen met de Consumentenbond zijn opgesteld.
 
Onze verhuizers beschikken over een vakdiploma, een veiligheidscertificaat en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Doordat we onderdeel zijn van Top Movers, kunnen beschikken over een landelijk netwerk van kennis en kunde, waardoor we u een nog betere service kunnen bieden. Waar u dat wilt.  
 
We zijn trots om te kunnen melden dat klanten ons waarderen met een gemiddeld rapportcijfer van 9,1. Lees de beoordelingen op de website van Klanten vertellen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op of kom langs op onze vestiging. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Ook handig

Deel deze pagina