VRAAG OFFERTE AAN

Verhuizen voor senioren

U wilt misschien zo lang mogelijk thuis wonen, maar soms is het beter om te verhuizen naar een seniorenwoning. Wij begrijpen dat dit voor u een zeer ingrijpende gebeurtenis is die veel zorgen met zich meebrengt, bijvoorbeeld over uw waardevolle spullen, het in- en uitpakken en het opleveren van uw oude woning.

Zorgeloos verhuizen

Vlotweg Top Movers ontzorgt u en uw naasten volledig bij een verhuizing naar een seniorenwoning. Wij pakken uw huisraad zorgvuldig en vakkundig in en vervoeren het met gepaste voorzichtigheid naar de nieuwe bestemming. Daar pakken we het met net zoveel zorg weer uit.
 
Onze handige handyman neemt de vele klusjes die komen kijken bij een verhuizing voor u uit handen, zoals het ophangen van schilderijen, het loskoppelen en weer aansluiten van uw apparaten en het uitvoeren van kleine reparaties.
 
Heeft u veel meubels of andere (grote) spullen die niet meekunnen naar uw nieuwe woning? Dan kunt u deze opslaan in onze veilige inboedelopslag of bijvoorbeeld bij uw (klein)kinderen laten bezorgen.
 
Ook voor het leegruimen en opleverklaar maken van uw oude woning kunt u vertrouwen op onze deskundige hulp. Wij kunnen de woning binnen een dag leeghalen. Daarnaast regelen we de schoonmaak en sleuteloverdracht aan de nieuwe eigenaar of de woningstichting.
 
Door onze zorgzame en volledige hulp hoeft u in ieder geval niet meer op te zien tegen de verhuizing.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.
 
Deel deze pagina