VRAAG OFFERTE AAN

Opslag

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig in uw woning of kantoorpand? Laat dan (een deel van) uw inboedel, inventaris of archief onderbrengen in de flexibele en beveiligde opslagruimtes van Vlotweg Top Movers.

Veilige, ruime en voordelige opslag

Uw waardevolle eigendommen, zoals meubels en kunstwerken, zijn bij ons gegarandeerd in goede handen. Ze staan in een beveiligde en geconditioneerde ruimte. U betaalt bij ons alleen voor de ruimte die u daadwerkelijk gebruikt en daarmee is onze opslag erg voordelig.
 
Ook voor bedrijven is opslag in ons CO2-neutraal depot interessant. U bespaart hiermee namelijk op kostbare ruimte in uw eigen kantoorpand of showroom. Daarnaast kunnen wij leveranciers voor u ontvangen en uw voorraden beheren.
 
Onze ruime opslagfaciliteiten bieden veel mogelijkheden voor elke afmeting en hoeveelheid spullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen opslag:
  • in 33 m3 (20 ft) meubelcontainers (afmetingen: 605 x 240 x 259 cm),
  • in 9 m3 meubelkisten (afmetingen: 240 x 160 x 240 cm),
  • op pallets of
  • in een magazijn of expeditieruimte.

Bespaar op transportkosten

Een chauffeur of verhuisteam haalt uw spullen bij u op met een vrachtwagen en laadt ze direct voor de deur zorgvuldig in een container. Uw waardevolle spullen hoeven dus niet nog een keer overgeladen te worden. Wilt u liever de spullen zelf brengen? Dat kan natuurlijk ook.

Verhuur containerdepot  

Heeft u zelf een zeecontainer en wilt u die opslaan? Ook daarvoor kunt u bij Vlotweg Top Movers terecht. In onze moderne containeropslag met bovenloopkraan kunt u uw container voor een korte of lange periode veilig en droog opslaan. Ook het transport kunnen wij volledig voor u verzorgen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze vele opslagmogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op of kom langs op onze vestiging. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.
 
Deel deze pagina