VRAAG OFFERTE AAN

Grote stukken verhuizen

Heeft u graag zelf de regie over uw verhuizing en kunt u kleine spullen gemakkelijk zelf vervoeren? Schakel dan Vlotweg Top Movers in voor het vakkundig en veilig verhuizen van grote stukken, zware spullen of kostbare huisraad. Denk bijvoorbeeld aan banken, kasten en bedden of de wasmachine, piano en televisie.
 
Op deze manier kunt u besparen op de kosten van uw verhuizing, maar bent u er ook van verzekerd dat alles in goede staat in uw nieuwe huis terechtkomt. Wij helpen u graag met het demonteren en monteren van grote meubels en vervoeren deze met onze verhuiswagen.
 
Indien nodig kunt u onze verhuislift inschakelen of gebruikmaken van extra vakkundige mankracht. Ook voor het transporteren van een piano, vleugel of kunstobject bieden wij specialistische hulp.

Wat kost het verhuizen van grote stukken?

De kosten voor het verhuizen van grote stukken is sterk afhankelijk van wat u wilt verhuizen. U kunt via onze website een globale prijsindicatie maken.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Ook handig

  • U vindt in onze verhuiswinkel alle benodigde verhuismaterialen.
  • Als u gaat verbouwen of de (grote) stukken niet direct nodig heeft, kunt u deze ook veilig opslaan in onze flexibele inboedelopslag.
  • Wilt u toch de gehele verhuizing uit handen geven? Wij kunnen dit voor u compleet verzorgen.

PRIJSINDICATIE GROTE STUKKEN VERHUIZEN

SELECTEER HIER DE OBJECTEN IN UW HUIS EN KRIJG DIRECT EEN PRIJSINDICATIE

Deel deze pagina