VRAAG OFFERTE AAN

Zakelijk verhuizen

Een zakelijke of projectverhuizing, zowel intern als extern, gaat over meer dan alleen dozen verplaatsen. Het is van belang dat de gehele verhuizing van begin tot eind op rolletjes loopt en uw bedrijfsvoering waar mogelijk ongestoord door kan blijven gaan. U zoekt daarom een verhuisbedrijf die u in alle fasen van de verhuizing kan ondersteunen. 

Alle soorten projectverhuizingen

Vlotweg Top Movers is uw gespecialiseerde verhuispartner bij alle soorten zakelijke of projectverhuizingen. Wij voeren bedrijfsverhuizingen altijd uit volgens een helder plan en een strakke planning, met volledige aandacht voor uw medewerkers, bewoners of objecten. 
U kunt onze vakkundige hulp onder andere inschakelen bij de verhuizing van uw:  
Daarnaast bieden wij speciaal voor de zakelijke klant de volgende diensten:  

Ervaren en gecertificeerde projectverhuizer

Vlotweg Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV en is ISO-9001, ISO-VCA, ISO-milieu 14001 en CO2-neutraal gecertificeerd. We voldoen hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers. Meer informatie vindt u bij Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw projectverhuizing? Neem dan contact op. We vertellen u graag over de vele mogelijkheden. 
 
Deel deze pagina