VRAAG OFFERTE AAN

Budget verhuizen

Wilt u verhuizen met een erkende verhuizer, maar heeft u daarvoor een beperkt budget? Ga dan samen verhuizen met Vlotweg Top Movers uit Arnhem. U betaalt op deze manier alleen voor de diensten die u daadwerkelijk nodig heeft, zoals een verhuiswagen met chauffeur en gediplomeerde verhuizers. De rest kunt u zelf doen.

Bespaar op kosten

Budget verhuizen is een goedkope manier van verhuizen, waarbij u toch gebruik kunt maken van de ervaren mensen en geschikte verhuismiddelen van een erkende verhuizer. U betaalt hiervoor slechts vanaf € 79,- per uur en u kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
  • Verhuisbus (18 m3) + 1 verhuizer: € 79,-.
  • Verhuisbus (18 m3) + 2 verhuizers: € 132,-.
  • Verhuiswagen (45 m3) + 1 verhuizer: € 87,-.
  • Verhuiswagen (45 m3) + 2 verhuizers: € 140,-.
Alle bovenstaande bedragen zijn per uur en inclusief btw.

Samen verhuizen met Vlotweg Top Movers

Door samen met ons te verhuizen blijft uw verhuizing betaalbaar. Wij bieden u altijd dezelfde service en kwaliteit en zorgen voor een verhuizing op maat.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van budget verhuizen? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Ook handig

  • Een andere manier van besparen op uw verhuizing is als wij uw grote stukken verhuizen. U betaalt daarvoor niet per uur, maar een vast bedrag.
  • Als u gaat verbouwen of uw huisraad niet direct nodig heeft, kunt u deze ook veilig opslaan in onze flexibele inboedelopslag.
Deel deze pagina