VRAAG OFFERTE AAN

Internationaal verhuizen

Een verhuizing naar een ander land is vaak complex, vooral door de lange afstanden en administratieve handelingen. Vlotweg Top Movers heeft een uitgebreid internationaal netwerk en kan u daarom volledig van dienst zijn bij uw internationale verhuizing.

Verhuizen binnen Europa

Binnen Europa verhuizen we meestal over de weg, maar vervoer per spoor of short sea is ook mogelijk. We kijken daarbij naar wat het beste past bij uw budget en planning.
 
Uw goederen verpakken wij altijd met hoogwaardige en specifieke materialen die de lange reis kunnen doorstaan. Voor extra kwetsbare goederen, zoals een piano, vleugel of kunstobject maken we op verzoek speciale emigratiebekisting, waardoor ze ongeschonden op de bestemming aankomen.
 
Wij zijn aangesloten bij Fedemac, een overkoepelende Europese organisatie van ruim 3.000 erkende verhuisbedrijven. Hierdoor heeft u gegarandeerd de hoogste service, kwaliteit en veiligheid bij uw Europese verhuizing.

Wereldwijd verhuizen

Onze dienstverlening houdt niet op bij de Europese grenzen. Ook als u bijvoorbeeld verhuist van Nederland naar Rusland of van Spanje naar Amerika helpen wij u tijdens het hele traject van uw verhuizing.
 
Omdat wij onderdeel zijn van Top Movers, kunnen we ons wereldwijde netwerk van internationaal erkende verhuizers aanspreken. We kunnen u daarom in de hele wereld de beste kwaliteit en service bieden. In ons netwerk beschikt Top Movers Spijkenisse over het keurmerk FAIM. Deze vestiging is ook aangesloten op het wereldnetwerk FIDI.

Administratieve afhandeling en verzekering

Wij verzorgen de afhandeling van douanedocumenten en andere administratieve taken bij uw internationale verhuizing. Daarnaast bieden wij u een allriskverzekering van deur tot deur op basis van de volledige vervangingswaarde. Via een modern track-and-tracesysteem kunt u uw goederen over de hele wereld volgen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Ook handig

Verblijft u tijdelijk in het buitenland en kunt u niet al uw spullen meenemen? Sla ze dan veilig op in onze flexibele inboedelopslag.
 
Deel deze pagina