VRAAG OFFERTE AAN

Verhuizing zorginstellingen

Bij de verhuizing van een zorginstelling wilt u niet alleen dat alles veilig van de oude naar de nieuwe locatie verhuisd wordt. U wilt ook dat dit met rust, comfort en overzicht gebeurt. Deze specifieke aanpak is voor Vlotweg Top Movers geen enkel probleem.

Uw zorgverhuizing optimaal voorbereid

Voor onze verhuizers is een zorgverhuizing meer dan slechts een project. We hebben namelijk niet alleen te maken met goederen, maar juist met mensen voor wie een verhuizing een ingrijpende gebeurtenis kan zijn. 
 
Wij nemen voor de verhuizing van een verpleeghuis, verzorgingstehuis of ziekenhuis dan ook ruim de tijd voor een optimale voorbereiding. Dit bestaat onder andere uit:
  • het in een vroeg stadium bespreken van alle mogelijkheden en wensen van bewoners, familieleden en medewerkers, 
  • een risico-analyse van mogelijke knelpunten, 
  • een calamiteitenplan, 
  • beperking van temperatuurwisselingen en de inzet van speciale wagens voor patiëntenvervoer, 
  • specifiek inpakmateriaal voor vertrouwelijke stukken en medicijnen en 
  • het aanvragen van de benodigde vergunningen. 

Getraind, ervaren en gespecialiseerd in zorgverhuizingen

Vlotweg Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV en is daarmee specialist in zorgverhuizingen. Daarnaast hebben onze verhuizers diverse communicatietrainingen en opleidingen gevolgd, waardoor zij uw zorgverhuizing optimaal kunnen uitvoeren. Inmiddels hebben we al veel positieve referenties van verzorgingstehuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen die we succesvol hebben verhuisd. 
 
Wij zijn verder ISO-9001, ISO-VCA, ISO-milieu 14001 en CO2-neutraal gecertificeerd. We voldoen hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw zorgverhuizing? Neem dan contact op. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Ook handig

Voor de talloze klusjes rond de verhuizing kunt u voordelig gebruik maken van onze zakelijke handyman-service.
Heeft u (tijdelijk) spullen over? Sla deze veilig op in onze flexibele opslag.
Deel deze pagina