VRAAG OFFERTE AAN

Verhuizing archief en bibliotheek

Als u uw archief of bibliotheek gaat verhuizen, moet dit natuurlijk zowel efficiënt als zorgvuldig gebeuren. Vlotweg Top Movers is in dit geval uw ervaren en vertrouwde verhuispartner.

Complete ondersteuning bij uw archiefverhuizing

Wij hebben inmiddels al vele archieven en bibliotheken succesvol verhuisd en werken daarbij altijd volgens een nauwkeurig en vooraf opgesteld plan met een strakke planning. We denken graag met u mee en adviseren u over het hergebruik van stellingen, de juiste codering en het indelingsplan van de nieuwe locatie. 
 
Onze vakkundige verhuizers beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG-RP en VOG-NP) en gaan altijd zorgvuldig en discreet om met uw belangrijke en vertrouwelijke archiefstukken of bijzondere boeken. Ook hebben zij de juiste middelen bij zich die nodig zijn voor de verhuizing. 
 
We zorgen er dus voor dat alles veilig en geordend van de oude naar de nieuwe locatie getransporteerd wordt, zodat u ook op de nieuwe locatie snel de juiste documenten kunt vinden. 
 
Vlotweg Top Movers beschikt over het keurmerk EPV en is ISO-9001, ISO-VCA, ISO-milieu 14001 en CO2-neutraal gecertificeerd. Wij voldoen hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers.
 

Archiefopslag en -beheer

Kunt u (een deel van) het archief niet kwijt op uw nieuwe locatie of moet een deel van uw collectie tijdelijk ergens anders opgeslagen worden? Kies dan voor de beveiligde, geconditioneerde en flexibele archiefopslag van Vlotweg Top Movers. Wij kunnen ook het archiefbeheer voor u verzorgen. 

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw bibliotheek- of archiefverhuizing? Neem dan contact op. We vertellen u graag over de vele mogelijkheden. 

Ook handig

Voor de talloze klusjes rond de verhuizing kunt u voordelig gebruik maken van onze zakelijke handyman-service.
 
Deel deze pagina