VRAAG OFFERTE AAN

Verhuizing kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek laat u het liefst alleen aan vakmensen over. De arthandlers van Vlotweg Top Movers zijn echte specialisten op dit gebied. Zij verpakken en verhuizen uw kostbare bezit met de grootste zorg en kunde. 

Uw kunst en antiek op maat verpakt

Bij het vervoeren van kunst en antiek is het belangrijk om de kans op schade zo klein mogelijk te houden. Hiervoor gebruiken we speciale op maat gemaakte verpakkingen met een schokabsorberende werking. Hiermee kunnen we elk object veilig en gefixeerd vervoeren, ongeacht vorm, grootte of gewicht. We maken deze verpakkingen op maat in eigen beheer en kunnen ze daarom snel leveren. 
 
Daarnaast beschikken we over veel verschillende en duurzame verpakkings- en transportmiddelen, zoals noppenfolie met een laagje schuim, zuurvrij pakpapier en flight cases of kunststof bakken in verschillende maten, eventueel voorzien van schokabsorberende en antistatische matjes. De verhuiswagens zijn beveiligd en luchtgeveerd, beschikken over RFID en track-and-tracesysteem en voldoen aan de strengste en laatste milieunormen. 

Arthandling van de hoogste kwaliteit

Uw waardevolle kunstobjecten en antiek zijn in uitstekende handen van onze speciaal opgeleide en ervaren arthandlers. Zij weten precies hoe ze met bijzondere objecten moeten omgaan en hebben de arthandler-opleiding van de branchevereniging gevolgd. 
 
Kortom, de arthandlers van verhuisbedrijf Vlotweg Top Movers verzorgen uw kunstverhuizing van A tot Z. Niet alleen binnen Nederland, maar ook wereldwijd. Door middel van een gedegen plan van aanpak weet u vooraf precies wat u kunt verwachten en hoe het proces verloopt. 

Kunstopslag

Moet u kunstobjecten of antiek verhuizen, maar heeft u (nog) geen nieuwe locatie? Sla ze dan op in onze beveiligde, geconditioneerde en flexibele opslag. We bieden hiervoor vele mogelijkheden voor alle soorten objecten.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw kunstverhuizing? Neem dan contact op. We vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Ook handig

Heeft u een piano of vleugel die u wilt laten vervoeren? Kies dan voor de mogelijkheden van gespecialiseerd piano- en vleugeltransport van Vlotweg Top Movers. 
 
Deel deze pagina