VRAAG OFFERTE AAN

Leegruimen

Een verhuizing is pas echt klaar als u de oude woning of het oude kantoorpand weer in goede staat kunt overdragen. Vlotweg Top Movers helpt en ontzorgt u in deze, soms moeilijke, fase volledig.

Leegruimen na overlijden

Na een overlijden moet een woonhuis leeggeruimd of ontruimd worden. Wij begrijpen dat dit voor nabestaanden een moeilijke klus is. Daarom helpen en ontzorgen wij u hier zo goed mogelijk bij. We kunnen de woning binnen één dag leeghalen, waarna we het huisraad opslaan in onze inboedelopslag of vervoeren naar (klein)kinderen, een belangenorganisatie of een kringloopwinkel. 
 
Wij regelen verder het schoonmaken van de woning en de sleuteloverdracht naar de woningstichting of nieuwe bewoner. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar.

Leegmanagen van kantoorpanden

Onderdeel van de nazorg voor zakelijke verhuizingen is het leegmanagen of ontruimen van het oude kantoorpand of gebouw. We zetten ons daarbij in om het pand zo goed mogelijk in de oorspronkelijke staat te herstellen. Op deze manier verloopt de overdracht naar de verhuurder geruisloos of is het pand verkoopklaar. 
 
Wij voeren daarbij overtollige kantoorinventaris op een verantwoorde manier af en adviseren u over de mogelijkheden van hergebruik. Wij zijn voor het circulair hergebruik en nieuw gebruik van inventaris onder andere partner van Gispen en Alliander. Het prachtige en energiepositieve pand van Alliander in Duiven is een goed voorbeeld van deze samenwerking.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het leegruimen van woningen of kantoorpanden? Neem dan contact op. We vertellen u er graag meer over.
 
Deel deze pagina