VRAAG OFFERTE AAN

Archiefopslag

Heeft u te weinig kantoorruimte en neemt het archief daarin een te grote plek in? Sla uw archief dan veilig en efficiënt op bij Vlotweg Top Movers.
 
Kantoorruimte is duur en als u geen archiefspecialisten in dienst heeft, is het intern opslaan en beheren van uw statisch en dynamisch archief tijdrovend en kostbaar. U kunt uw archief daarom makkelijker en voordeliger onderbrengen in onze speciale archiefopslag. Dit kan al vanaf € 1,20 per m1 per maand.

Beveiligde opslag voor uw archief

Bij ons staat uw gehele archief in een beveiligde ruimte met klimaatbeheersing. Doordat wij de archiefstukken via een geautomatiseerd systeem verwerken, kunnen wij uw stukken snel vinden en leveren. Vaak al binnen 24 uur.
 
De opslagloodsen zijn CO2-neutraal en voldoen aan de G13-norm. Het proces van bewaking en traceerbaarheid is onderdeel van onze ISO-certificering.

Archief laten ophalen of zelf aanleveren

Wij halen de archiefstukken bij u op en brengen of e-mailen ze wanneer u dat wenst. Als u liever zelf de stukken wilt inzien, bent u uiteraard van harte welkom. Wij kunnen ook het jaarlijks vertrouwd vernietigen van uw overjarig archief voor u verzorgen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze vele archiefopslagmogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op of kom langs op onze vestiging. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.
 
Deel deze pagina