VRAAG OFFERTE AAN

Inboedelopslag

Gaat u uw huidige woning renoveren? Wilt u uw woning verkoopklaar maken of heeft u uw woning al verkocht en is de nieuwe woning nog niet opgeleverd? Verblijft u tijdelijk in het buitenland of is uw woonsituatie veranderd? In al deze en andere gevallen kunt u uw inboedel, of een gedeelte daarvan, veilig opslaan in de flexibele opslag van Vlotweg Top Movers.

Veilige opslag van uw meubels

Door uw meubilair tijdens een verbouwing of vervanging van een vloer in onze geconditioneerde opslag te bewaren, weet u zeker dat uw bezittingen veilig zijn en de klussers ongestoord hun werk kunnen doen.
 
Onze ruime opslagfaciliteiten zijn continu bewaakt en bieden veel mogelijkheden voor elke afmeting en hoeveelheid spullen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen opslag:
  • in 33 m3 (20 ft) meubelcontainers (afmetingen: 605 x 240 x 259 cm),
  • in 9 m3 meubelcontainers (afmetingen: 240 x 160 x 240 cm),
  • op pallets of
  • in een geklimatiseerde ruimte voor piano’s, vleugels en kunst.
 
U kunt dus al vanaf 1 m3 aan spullen op een efficiënte manier bij ons opslaan. Voor alleen een groot muziekinstrument, bankstel, antieke kast of enkele verhuisdozen hoeft u dus niet meteen een grote ruimte te huren.

Wat kost inboedelopslag?

De kosten voor meubelopslag hangen af van hoeveel spullen u wilt opslaan en op welke manier. We kunnen u wel een globale prijsindicatie geven:
  • Opslag inboedel van een klein appartement of kleine woning: circa € 3,- per dag.
  • Opslag inboedel van een flat of etagewoning: circa € 4,50 per dag.
  • Opslag inboedel van een standaard huishouden: circa € 6,- per dag.
Het voordeel is dat u alleen betaalt voor de hoeveelheid opslag die u daadwerkelijk gebruikt. Daarom is opslag bij ons vaak een interessant alternatief voor selfstorage.

Bespaar op transportkosten

Een chauffeur of verhuisteam haalt uw spullen bij u op met een vrachtwagen en laadt ze direct voor de deur zorgvuldig in een container. Uw waardevolle spullen hoeven dus niet nog een keer overgeladen te worden. Wilt u liever de spullen zelf brengen? Dat kan natuurlijk ook.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze vele inboedelopslagmogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op of kom langs op onze vestiging. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.
 
 
Deel deze pagina