VRAAG OFFERTE AAN

Verhuizing onderwijsinstellingen

U gaat tijdelijk of permanent met uw onderwijsinstelling verhuizen naar een andere locatie. Dan wilt u natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de productiviteit van de leerlingen, docenten en andere werknemers. Vlotweg Top Movers verhuist uw school of scholengemeenschap veilig, efficiënt en met zo min mogelijk overlast.

Uw onderwijsverhuizing efficiënt aangepakt

Bij uw onderwijsverhuizing denken wij graag vanaf het begin tot het eind met u mee. Wij bieden u daarbij een volledig draaiboek, duurzame verhuismaterialen en andere praktische verhuismiddelen. Uw verhuizing verloopt hierdoor efficiënt, snel en veilig, maar ook met zo min mogelijk overlast. 
 
Wij bereiden de verhuizing zorgvuldig voor, lichten uw medewerkers en leerlingen tijdig en volledig in en proberen de verhuizing zoveel mogelijk buiten schooltijden of in de vakantieperiode uit te voeren. 

Ervaren en erkende schoolverhuizers

Vlotweg Top Movers is in het bezit van het keurmerk EPV en is daarmee een specialist in verhuizingen voor het basis-, voortgezet en universitair onderwijs. Wij hebben al diverse scholengemeenschappen in de regio Gelderland succesvol verhuisd. Bekijk bijvoorbeeld onze referenties.
 
Wij zijn verder ISO-9001, ISO-VCA, ISO-milieu 14001 en CO2-neutraal gecertificeerd en voldoen hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de verhuizing van uw school of onderwijsinstelling? Neem dan contact op. We vertellen u graag over onze mogelijkheden. 

Ook handig

Voor de talloze klusjes rond de verhuizing kunt u voordelig gebruik maken van onze zakelijke handyman-service
Heeft u (tijdelijk) spullen over? Sla deze veilig op in onze flexibele opslag.
Deel deze pagina