VRAAG OFFERTE AAN

Verhuisliftservice

Is er een groot meubelstuk bij u bezorgd, maar krijgt u deze niet zelf naar uw woning op de eerste of hogere verdieping? Wilt u daarvoor een verhuislift huren, maar niet voor een hele dag betalen? Maak dan gebruik van de voordelige verhuisliftservice van Vlotweg Top Movers.

Snelle en goedkope oplossing voor zware stukken

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf en bieden een snelle en goedkope oplossing voor het naar boven vervoeren van inboedel of andere grote en zware stukken. Vaak kunnen we al dezelfde dag een oplossing voor u bieden.
 
We gebruiken voor het vervoer, afhankelijk van de situatie, één van de volgende drie soorten liften: 
  • Een elektrische opbouwlift voor het verplaatsen van inboedel in een krappe of inpandige ruimte. 
  • Een motorlift voor de meeste andere situaties. Deze lift kan snel en door één persoon geplaatst worden en kan woningen tot de 6e etage bereiken.
  • Een elektrische traploper voor bijna alle rechte trappen. Uw meubel of apparaat (tot maximaal 310 kilogram) kan hiermee eenvoudig de trap op en af vervoerd worden. 

Levering van fabriek tot klant

Bijkomend voordeel van Vlotweg Top Movers is dat de leverancier de te vervoeren inboedel of apparatuur bij ons uitstekend bereikbare depot kan afleveren. Vervolgens zorgen we voor een vakkundige bezorging in de woning, op het gewenste tijdstip. U hoeft hiervoor niet een verhuislift te huren voor een hele dag, maar alleen voor de tijd dat u deze daadwerkelijk gebruikt.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze voordelige verhuisliftservice of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Ook handig

Wij zijn specialist in het veilig en vakkundig vervoeren van grote stukken. Neem dus geen risico’s en schakel de erkende verhuizer in. 
 
Deel deze pagina