VRAAG OFFERTE AAN

Compleet verzorgd verhuizen

Ziet u op tegen de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken? Vlotweg Top Movers neemt u graag alle zorgen uit handen en kan de verhuizing van begin tot eind voor u verzorgen.
 
Wij zijn Erkende Verhuizers en onderdeel van Top Movers. Daardoor garanderen we dat wij de juiste materialen en jarenlange ervaring hebben om uw verhuizing zo compleet, zorgvuldig en veilig mogelijk uit te voeren. Wij werken alleen met gediplomeerde verhuizers en houden ons aan een strakke planning.
 
Laat u uw verhuizing compleet door ons verzorgen, dan komt eerst een adviseur gratis bij u langs voor deskundig en persoonlijk advies. Nadat hij uw wensen heeft geïnventariseerd en de te verhuizen spullen heeft gezien, bepaalt hij een prijs voor de hele verhuizing. U krijgt vervolgens een overzichtelijke en op maat gemaakte offerte, digitaal of per post. Bent u niet vaak (overdag) thuis? Dan kunnen wij ook op afstand een digitale opname doen.

Wat kost een verhuizing?

Ons uitgangspunt is dat we altijd kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs, naar wat voor woningtype u ook verhuist. Elke vorm van verhuizen vraagt wel om een andere aanpak of om andere verhuis- en verpakkingsmaterialen.
 
Om u een beeld te geven van de kosten voor een verhuizing, vindt u hier een globale prijsindicatie voor een gemiddelde inboedel, bij een maximale verhuisafstand van 10 kilometer:
 • Naar een appartement of flat: circa € 1300,- tot € 1.700,-. 

  Meerkosten voor het inpakken: circa € 350,-.
 • Naar een gezinswoning of twee-onder-een-kapwoning: circa € 1.600,- tot € 2000,-. 

  Meerkosten voor het inpakken: circa € 450,-.
 • Naar een vrijstaande woning, villa of penthouse: circa € 2.000,- tot € 2.500,-. 

  Meerkosten voor het inpakken: circa € 600,-.
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen.

Ook handig

 • Schakel voor het (de)monteren van meubels, in- en uitpakken van verhuisdozen of het af- en aansluiten van apparatuur onze voordelige handyman in.
 • Is compleet verzorgd verhuizen voor u niet geschikt? Het is ook mogelijk om alleen grote stukken te laten verhuizen of te kiezen voor budget verhuizen.
 • Uw meubilair en ander kostbaar bezit slaat u veilig op in onze flexibele inboedelopslag.
 • Lees onze praktische verhuistips voor een goede voorbereiding op uw verhuizing.

PRIJSINDICATIE COMPLEET VERZORGDE VERHUIZING

SELECTEER HIER DE RUIMTES IN UW HUIS EN KRIJG DIRECT EEN PRIJSINDICATIE

Deel deze pagina