VRAAG OFFERTE AAN

Extra services - Verhuizen en/of opslaan kunst en antiek

Rondom uw verhuizing zijn er klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Zij hebben ervaring en u kunt vertrouwen op hun vakmanschap.

Verhuizen en/of opslaan kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek is specialistisch werk. De benodigde verhuismiddelen en inpakmaterialen zijn belangrijk, maar ook het vervoer naar de nieuwe locatie en eventuele opslag vragen een vakkundige aanpak. Hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij kunnen uw kunstwerken afschroeven en monteren, en we hebben verschillende soorten verpakkingsmiddelen en schilderijdozen. Heeft u extra kostbare kunststukken, dan worden we graag geinformeerd over de waarde ervan. Indien nodig kunnen we de hoogte van de verzekering aanpassen.
Bij Vlotweg verhuizingen wordt uw kunst veilig opgeslagen onder de meest ideale omstandigheden. Dit betekent dat de opslagruimtes worden verwarmd en gekoeld en er controle is op de luchtvochtigheid. In de beveiligde ruimtes hangen camera’s die 24 uur per dag registreren en er is geregistreerde toegangscontrole. Verder voldoen onze opslagfaciliteiten aan alle voorschriften wat betreft compartimentering en brandpreventie. Ook kunnen wij u faciliteren in een beheerssysteem. Dit bestaat o.a. uit het registreren van de eigenaar, registreren van het kunstwerk en de afmetingen van het object, fotograferen en verpakken. Tevens is er de mogelijkheid om het kunstwerk te plaatsen op een speciale website voor verkoop of andere doeleinden.

Deel deze pagina