VRAAG OFFERTE AAN

Extra services - Verhuiscontainers

Rondom de verhuizing van uw bedrijf zijn er aanverwante klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze extra services en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

Verhuiscontainers

Verhuiscontainers worden ingezet als vervanger van de zogeheten meterbakken. Veelal worden deze verhuiscontainers gebruikt bij verhuizingen van scholen en bedrijven waar handelsartikelen, gereedschappen, archieven, computers of andere waardevolle goederen tijdens het verhuisproces in afgesloten verhuiseenheden moeten worden klaargezet of verzonden.

De onderste bak, voorzien van een vast verrolbaar onderstel, wordt tot aan de werkplek gerold en per bak gevuld. De gestapelde set bakken wordt afgesloten, en kan desgewenst verzegeld worden. Door de Euro afmetingen van 60 x 80 cm zijn de verhuiscontainers ideaal om op pallets te plaatsen, te verhuizen, of om als tijdelijke opslageenheid te dienen. De verhuiscontainers worden onder andere door Vlotweg Verhuizingen bv. ingezet en verhuurd.

Deel deze pagina