VRAAG OFFERTE AAN

Extra services - ICT diensten en facility Management

Rondom de verhuizing van uw bedrijf zijn er aanverwante klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze extra services en u kunt vertrouwen op ons vakmanschap.

ICT diensten en facility Management

Een bedrijfsverhuizing is een uiterst complexe aangelegenheid. Er komt veel bij kijken om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. De Facilitair Management Service (FMS) van Top Movers ondersteunt in de voorbereiding daar waar ú dat wenst, terwijl u en uw medewerkers gewoon door kunnen met de dagelijkse werkzaamheden. Voor omvangrijke projecten selecteert Vlotweg een team van experts. Zo wordt Traject IT ingeschakeld als het gaat om cable management en werkt Vlotweg nauw samen met Center 4 facilitair management. Zij leveren maatwerk precies zoals u dat wenst.

Op methodische wijze worden bestaande voorzieningen geïnventariseerd en getoetst aan vooraf bepaalde eisen. Denk hierbij aan ICT-infrastructuur, inrichting, coördinatie van inkoop of het aanvragen en selecteren van kantoor-innovatieve zaken.

Met dit plan heeft u vooraf in kaart wat u straks zult aantreffen op uw nieuwe werkplek. Dit betekent dat de afstemming tussen alle betrokken partijen goed geregeld is. Er zijn minder open einden en er wordt binnen het budget gewerkt. Met Facilitair Management Service van Top Movers haalt u een betrouwbare partner in huis!

Serverpark verhuizen

Een serverpark verhuizen is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen op het gebied van ICT verhuizen. De servers zijn het hart van uw organisatie. De inzet van een Erkende Projectverhuizer neemt de zorg om een veilig en goed verzekerd transport uit handen.
De Erkende Projectverhuizer inventariseert alle risico’s, hoogte en draagkracht van liften, de toegangswegen ten aanzien stoten en trillen en zorgt zo nodig voor vloerplaten. Hij gebruikt extra verpakkingsmiddelen en zet speciale verhuiswagens in ter voorkoming van condensvorming.

Een strakke planning in de uitvoering geeft u de zekerheid dat uw systemen tijdig op de nieuwe locatie operationeel kunnen zijn.

Cable management

Cable management is het voorbereiden en wegwerken van werkplekbekabeling of werkplekinrichting (CPUhouders, monitorsteunen etc.). Rond de werkplek wordt soms een wirwar van kabels aangetroffen. Dit ziet er niet alleen ongeordend uit maar betekent ook dat de functionaliteit van de apparatuur in gevaar komt, met een verhoogd risico op storingen en brandgevaar. En wat te denken van de extra moeite (=tijd=kosten) bij de schoonmaakwerkzaamheden.
Hiervoor worden specialisten zoals Traject IT ingezet. Zij koppelen de computers met bijbehorende randapparatuur, faxen en telefoons af, waarna de verhuizer deze overbrengt naar de nieuwe locatie. Vervolgens leggen dezelfde specialisten op de nieuwe locatie de werkplekbekabeling aan, werken deze netjes weg en zorgen ervoor dat de apparatuur weer feilloos werkt.

Patchen en testen

Als na de verhuizing de computers op hun plaats staan, moeten de CPU-houders gemonteerd worden, waarna de pc’s worden aangesloten op de voedingen en data-aansluitingen. Dit kan de Erkende Projectverhuizer uitvoeren aan de hand van de zogeheten patchlijsten. De ICT afdeling van het betreffende bedrijf legt de lijst aan en tijdens de verhuisoperatie worden de computers en telefoon gelijk weer aangekoppeld. Ook patchen in de server kan aan de hand van een gedetailleerde lijst. Na het patchen van de computers en de serverkasten wordt er voor het account een login-test gedaan om te controleren of alles op de juiste manier werkt. De ICT medewerkers van het Vlotweg Top Movers weten wat zij doen en werken op een veilige manier.

 

 

 


 

Deel deze pagina