Verhuizing Zorginstelling

logo Vlotweg verhuizingen

Z-verhuizen-kantoor-archief-groot2

Verhuizen archief
en kantoor

Z-verhuizen-zorginstelling-groot

Verhuizing
Zorginstelling

Z-verhuizen-school-kunst-groot

School, kunst,
bibliotheek etc.

Z-opslag-archief-en-kantoor-groot

Opslag archief
en kantoor

Z-handyman-groot

Handyman
Service

Verhuizing zorginstelling

Het verhuizen van een zorginstelling, verpleeghuis of ziekenhuis vereist een speciale aanpak. Rust, zorg en aandacht voor de hulpbehoevende patiënt of oudere is de eerste prioriteit. Vlotweg Top Movers heeft ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen.

Communicatie en coördinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing in de zorgsector. Vlotweg Top Movers heeft een duidelijk plan van aanpak voor het uitvoeren van dergelijke complexe verhuizingen:

  • In een vroeg stadium wordt voorlichting gegeven aan bewoners/patiënten en hun familieleden.
  • Een gedetailleerd draaiboek geeft overzicht in gemaakte afspraken met betrekking tot de planning, procedures en de in te zetten mensen en middelen.
  • Vooraf doen wij een Risico Analyse om mogelijke knelpunten goed in beeld te krijgen en te vermijden.
  • Er is speciale aandacht voor het beperken van temperatuur wisselingen, het inzetten van speciale wagens voor patientenvervoer, het gebruik van specifiek inpakmateriaal voor vertrouwelijke stukken en medicijnen, het aanvragen van de benodigde vergunningen en het opstellen van een calamiteitenplan.

Verhuizing verzorgingshuizen

Het verhuizen van een verzorgingshuis vereist een speciale aanpak. Aandacht en zorg voor de bewoners evenals rust in het verhuisproces zijn eerste prioriteit. Een juiste afweging maken zoals het aantal bewoners per dag, wanneer met de verhuizing te starten en wanneer zijn de verhuizers klaar. Kortom: het juiste evenwicht vinden tussen de aandacht voor de bewoners, de kosten en efficiëntie van de in te zetten mensen van het verzorgingshuis.

Vlotweg Top Movers zorgt voor de voorlichting van de bewoners en zorgverleners. Daarnaast kunnen we ondersteuning verlenen bij het in- en uitpakken, handyman activiteiten verrichten, apparatuur aansluiten etc. Wij geven advies en denken met u mee om een goed team samen te stellen en een handig draaiboek te maken zodat de verhuizing zo rustig mogelijk verloopt.

Verhuizing verpleeghuizen

Het verhuizen van een verpleeghuis is anders dan een verhuizing van een verzorgingshuis of ziekenhuis. Meer nog dan bij een verzorgingshuis staat de patiënt of bewoner door zijn of haar beperkingen centraal in de organisatie van het verhuisproces. De kwetsbare gezondheidstoestand van de te verhuizen bewoner vraagt om een goed inlevingsvermogen. Wij zorgen voor de juiste afstemming met de zorgmanager. Deze zorgmanager bepaalt uiteindelijk wanneer en hoe de bewoner verhuisd mag worden. Het verhuizen gebeurt met een ambulance of met de speciaal voor ziekenvervoer ingerichte verhuiswagens. Ook hiervoor geven we advies en maken we samen met u een gedetailleerd draaiboek.

Verhuizing ziekenhuizen

Het verhuizen van ziekenhuizen is zeer complex en moet zorgvuldig en tijdig worden voorbereid. Aandacht voor de specifieke apparatuur en controle over de bedrijfsprocessen van het laboratorium, de bezoekers van de polikliniek, de operaties en binnenkomende patiënten.

Welke garanties zijn er ten aanzien van de hygiëne? Hoe kan microbiologische besmetting door verkeerde routing voorkomen worden? Hoe wordt er om gegaan met de medische dossiers, de medicijnen en het uitgifte loket? In welke tempo kunnen de patiënten vervoerd worden? Vlotweg Top Movers heeft ervaring met zorgverhuizingen en kan u adviseren in het proces. Alles wordt in het werk gesteld om patiënten en personeel zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van de verhuizing. We maken een uitgebreid draaiboek zodat het duidelijk voor iedereen is wat er wanneer moet gebeuren en welke middelen daarvoor ingezet moeten worden.

 

MVO-gecertificeerd

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is MVO-gecertificeerd >

 

logo-PPV

 Direct offerte aanvragen?


- Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Verhuizen archief en kantoor

Met een projectmatige benadering zorgt Vlotweg Verhuizingen ervoor dat elke project-, kantoor- of bedrijfsverhuizing volledig en tot in de puntjes verzorgd is. Lees meer...

Verhuizing zorginstelling

Door een speciale aanpak met gebruik van overzichtelijke draaiboeken wordt de verhuizing van een verpleeghuis, ziekenhuis of andere zorginstelling goed geregeld. Hierbij staat het welzijn van de patient of oudere voorop. Lees meer...

School, kunst, bibliotheek etc.

Bij de aanpak van een verhuizing kijken we vooral naar de specifieke behoeften van uw instelling of bedrijf. Bij de verhuizing van kunst, archief of bibliotheek staat de zorg om de objecten centraal, bij de verhuizing van scholen speelt tijd juist een belangrijke rol.  Lees meer...

Opslag archief en kantoor

Voor de opslag van uw kantoormeubelen, pallets, containers, kunst, statisch en/of dynamisch archief  beschikken wij over beveilgde ruimtes met klimaatbeheersing en registratiesysteem. Objecten worden snel gelokaliseerd en voorraad kan op afstand beheerd worden.  Lees meer...

Handyman service

De Handyman service is breed inzetbaar. Naast de gebruikelijke verhuisklussen kunt u ons inschakelen voor (de-)montage van (kantoor)meubelen, IT-werkplekbeheer en -aanleg, verhuizen van uw serverpark, testen en patchen, en meer... Lees meer

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl