Verhuizen archief en kantoor

logo Vlotweg verhuizingen

Z-verhuizen-kantoor-archief-groot2

Verhuizen archief
en kantoor

Z-verhuizen-zorginstelling-groot

Verhuizing
Zorginstelling

Z-verhuizen-school-kunst-groot

School, kunst,
bibliotheek etc.

Z-opslag-archief-en-kantoor-groot

Opslag archief
en kantoor

Z-handyman-groot

Handyman
Service

Verhuizen archief en kantoor

 

Kantoorverhuizingen

Het verhuizen van een bedrijf, overheidsdienst of instelling is een ingrijpend en complex proces dat vraagt een projectmatige benadering. Vlotweg Top Movers kan elke projectverhuizing, kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing aan.

We zijn gespecialiseerd in alle aspecten die van belang zijn voor uw projectverhuizing, kantoorverhuizing of bedrijfsverhuizing, zoals:

  • nieuwe locatie inrichten
  • verhuizen van de inventarissen
  • machines of speciale apparatuur
  • werkplekbeheer en inrichten
  • opslag van inventaris
  • archief problematiek
  • overdracht van de oude locatie
  • inrichten van de nieuwe locatie
  • de facilitaire dienstverlening invullen
  • verhuisteam opzetten

Door efficient de middelen in te zetten zorgen we ervoor dat uw bedrijf snel en professioneel verhuisd wordt waarbij we er zoveel mogelijk rekening mee houden dat uw bedrijf door moet blijven werken. We hebben als Erkende Verhuizer veel ervaring met de specifieke invalshoeken en aandachtspunten van bedrijfsverhuizingen.

Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij uw wensen en eisen met de mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd en geld bespaard. Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen binnen bedrijven en instellingen.

Vlotweg Top Movers optimaliseert de logistieke en administratieve processen door middel van digitale inventarisatie. Hierdoor worden proceskosten verlaagd en kunnen wij u een scherpe offerte volledig ‘op maat’ aanbieden. Procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus worden duidelijk vooraf op schrift vastgelegd.

Vlotweg Top Movers is gecertificeerd projectverhuizer:
- ISO-9001
- ISO-vca
- ISO-milieu 14001
- CO2 neutraal
- PPV


Werplekbeheer

Er komt veel kijken bij een bedrijfsverhuizing: een veelomvattend proces. Welke omvang heeft de verhuizing? Op welke manier wordt elke individuele werplek verhuisd? Zijn aanvullende diensten nodig? Hoe wordt omgegaan met het afvoeren van overtollig materiaal? ICT-diensten en bekabeling in het nieuwe pand uitbesteden of zelf doen? De Erkende Projectverhuizer heeft kennis van processen rondom de verhuizing en denkt met u mee.

De huisvesting van uw organisatie, de beschikbare meters van de verschillende ruimten, het beheer van inventarissen, dat is waar het om gaat. Een tool voor uw facilitaire dienst om de ruimten in te delen, de beschikbare inventaris toe te kennen en indelingstekeningen te kunnen maken, is daarbij wenselijk. Een organisatie als Facility Estate kan u daarbij van dienst zijn.

Ontruimen gebouwen

Het ontruimen van gebouwen is een stuk nazorg. Nadat een pand lange tijd in gebruik is geweest, moet er het een en ander gebeuren om het gebouw in de oorspronkelijk staat terug te brengen, zodat het pand aan de verhuurder kan worden overgedragen of om het verkoopgereed te maken. Overtollige stellingen, koffiecorners, voorraden, inventarissen zoals meubels en plantenbakken etc. moeten worden verwijderd en eventueel worden afgevoerd.

Vlotweg Verhuizingen verzorgt dit op een verantwoorde manier. Wij geven advies over de afzetmogelijkheden van o.a. meubilair dat voor hergebruik geschikt is. Wij zijn ISO 14.001 gecertificeerd en we houden het milieu nauwlettend in het oog.

Handyman-service

Wanneer u extra handen nodig heeft tijdens de bedrijfsverhuizing, kunt u de handyman-service inschakelen. Zij werken snel en efficient. U kunt ze inzetten voor bijvoorbeeld het (de)monteren van stellingen, kasten of bureau’s, het afsluiten en later weer aansluiten van apparatuur, ophangen van whiteboards en schilderijen, het vervangen van lampen of het laten uitvoeren van allerlei kleine herstelwerkzaamheden.

Ook is het mogelijk om op reguliere basis de handyman-service te gebruiken, in geval van calamiteitenservice of om uw facilitaire dienst te ondersteunen. Overleg vooraf met uw verhuizer, over het competentie-niveau van de in te zetten handyman. Het Verhuiscollege van de branche-organisatie, de OEV, geeft opleidingen. U mag verwachten dat er een gediplomeerde Handyman ingezet wordt.

Algemene voorwaarden bedrijfsverhuizingen.

 

Archief verhuizen

Vlotweg Top Movers verhuist uw archieven en/of bibliotheek heel efficiënt en accuraat, volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld plan. Wij werken met vakkundige verhuizers (die beschikken over de VOG-RP en VOG-NP erkenning) en de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij denken met u mee en adviseren u graag over hergebruik van stellingen, een goede codering en het opstellen van een indelingsplan van uw archief. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u bent verzekerd van een perfecte verhuizing.

 

U kunt uw archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd opslaan in onze goed beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties door het hele land. Kijkt u op bij “opslag” voor meer informatie.

Ook beschikt Vlotweg over moderne faciliteiten voor het beheer van uw archief. Dit kan variëren van het opschonen, opzoeken, klaarzetten en bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale omstandigheden.

 MVO-gecertificeerd

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is MVO-gecertificeerd >

 

logo-PPV

 Direct offerte aanvragen?


- Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Verhuizen archief en kantoor

Met een projectmatige benadering zorgt Vlotweg Verhuizingen ervoor dat elke project-, kantoor- of bedrijfsverhuizing volledig en tot in de puntjes verzorgd is. Lees meer...

Verhuizing zorginstelling

Door een speciale aanpak met gebruik van overzichtelijke draaiboeken wordt de verhuizing van een verpleeghuis, ziekenhuis of andere zorginstelling goed geregeld. Hierbij staat het welzijn van de patient of oudere voorop. Lees meer...

School, kunst, bibliotheek etc.

Bij de aanpak van een verhuizing kijken we vooral naar de specifieke behoeften van uw instelling of bedrijf. Bij de verhuizing van kunst, archief of bibliotheek staat de zorg om de objecten centraal, bij de verhuizing van scholen speelt tijd juist een belangrijke rol.  Lees meer...

Opslag archief en kantoor

Voor de opslag van uw kantoormeubelen, pallets, containers, kunst, statisch en/of dynamisch archief  beschikken wij over beveilgde ruimtes met klimaatbeheersing en registratiesysteem. Objecten worden snel gelokaliseerd en voorraad kan op afstand beheerd worden.  Lees meer...

Handyman service

De Handyman service is breed inzetbaar. Naast de gebruikelijke verhuisklussen kunt u ons inschakelen voor (de-)montage van (kantoor)meubelen, IT-werkplekbeheer en -aanleg, verhuizen van uw serverpark, testen en patchen, en meer... Lees meer

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl