P-Verhuizen en/of opslaan kunst en antiek

logo Vlotweg verhuizingen

Extra services

Rondom uw verhuizing zijn er klussen waarvoor u de expertise kunt inroepen van Vlotweg verhuizingen. Zij hebben ervaring en u kunt vertrouwen op hun vakmanschap.

Verhuizen en/of opslaan kunst en antiek

Het verhuizen van kunst en antiek is specialistisch werk. De benodigde verhuismiddelen en inpakmaterialen zijn belangrijk, maar ook het vervoer naar de nieuwe locatie en eventuele opslag vragen een vakkundige aanpak. Hiervoor kunt u ons inschakelen. Wij kunnen uw kunstwerken afschroeven en monteren, en we hebben verschillende soorten verpakkingsmiddelen en schilderijdozen. Heeft u extra kostbare kunststukken, dan worden we graag geinformeerd over de waarde ervan. Indien nodig kunnen we de hoogte van de verzekering aanpassen.
Bij Vlotweg verhuizingen wordt uw kunst veilig opgeslagen onder de meest ideale omstandigheden. Dit betekent dat de opslagruimtes worden verwarmd en gekoeld en er controle is op de luchtvochtigheid. In de beveiligde ruimtes hangen camera’s die 24 uur per dag registreren en er is geregistreerde toegangscontrole. Verder voldoen onze opslagfaciliteiten aan alle voorschriften wat betreft compartimentering en brandpreventie. Ook kunnen wij u faciliteren in een beheerssysteem. Dit bestaat o.a. uit het registreren van de eigenaar, registreren van het kunstwerk en de afmetingen van het object, fotograferen en verpakken. Tevens is er de mogelijkheid om het kunstwerk te plaatsen op een speciale website voor verkoop of andere doeleinden.

Verhuistip

Verhuisgereed maken van uw inboedel:
Hangkleding kan kreukvrij worden ingepakt in garderobedozen.
Klik hier voor alle verhuistips

 

Groen verhuizen

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is een CO2 neutrale
 onderneming >

 

logo-Erkende-verhuizers

 Direct offerte aanvragen?


- Klik hier voor een uitgebreide voorcalculatie.
- Klik hier om prijzen te berekenen voor het verhuizen
  van alleen ‘grote stukken’.

De offerte is gratis en verplicht u tot niets.
Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl