Nieuws

logo Vlotweg verhuizingen

Vlotweg Top Movers heeft zich, in de persoon van Jos Bakker, ingezet om het Standard Business Reporting programma te promoten. Een uniek programma dat gezamenlijk gedragen wordt door de ABN-AMRO bank, de RABO bank, de ING bank, de KvK, het CBS en vooral ook door de overheid. Na een aantal jaren zet het gebruik van het SBR nu eindelijk goed door en gaat de MKB ondernemer er de voordelen van ondervinden.

 

 

Het SBR systeem, gebaseerd op XBRL taxonomie, wordt mede gedragen door grote accountantorganisaties zoals Flynth. Accountants, softwareleveranciers (waaronder EXACT), overheid en semi overheid (zoals de Kamer van Koophandel) hebben de handen ineen geslagen om het SBR project te laten slagen. Wat SBR precies inhoudt voor verhuizer/ondernemer Jos Bakker van Vlotweg Top Movers, wordt in een promotie film op rapportageportaal.nl uiteengezet. Vlotweg Verhuizingen uit Arnhem heeft met veel plezier gevolg gegeven aan het verzoek om hieraan mee te werken.
Een portaal, opgezet door de overheid, de ABN AMRO bank, de RABO bank, de ING bank, het CBS, de Kamer van Koophandel en de overheid. Meer informatie kunt u ook lezen in de brochure.
Eén ding staat vast: het gebruik van het SBR programma zal besparingen opleveren voor de ondernemers en alle partijen die er bij zijn betrokken.

Verhuistip

Gaat u verhuizen, vraagt u zich dan af:
Is er een verhuislift nodig, kan dit wel of niet?
Klik hier voor alle verhuistips

 

Groen verhuizen

logo groen verhuizen

 Vlotweg Top Movers
 is een CO2 neutrale
 onderneming >

 

logo-Erkende-verhuizers

 Direct offerte aanvragen?


- Klik hier voor een uitgebreide voorcalculatie.
- Klik hier om prijzen te berekenen voor het verhuizen
  van alleen ‘grote stukken’.

De offerte is gratis en verplicht u tot niets.
Ik wil een afspraak maken voor een offerte op maat:

Delta 51 | 6825 ML Arnhem | T: 026 - 36 29 240 | info@vlotweg.nl